загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В етнопарку "Ладомирія" відроджують традиції

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Відкриття «Ладомирії» відбулося у вересні 2019 року за ініціативою Центру дослідження і відродження Волині, на чолі з керівником Володимиром Дзьобаком. На момент створення в етнорезиденції були розміщені три локації: проєкт «Майстерня етнобрендів», ткацька майстерня «Серпанок» та музей одягу Великої Волині «Ладомирія».

«Ладомирія» - це не лише про відродження етновбрання, це про дещо більше, глибше. Про наші сенси. Як ось про хліб. Який ми почали випікати …На шмат хлібини падають молитви і слова, як вчили ви, моя дорога бабуню. Окрайцем ока підглядала за вашими руками, будучи малою. Ловила вухами як павук ловить обережно тенета павутинки усі букви, які потім зав‘язувала в голові у вузлик, вчила напам‘ять, щоб і собі знати, що в собі несе, ховає і віддає ХЛІБ. Шануймо хліб. Шануймо руки, які його печуть.

Замовити екскурсію в "Ладомирії" можна за посиланням.

Джерело:
До списку новин