загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Звичайним українцям до них далеко: які пенсії одержують депутати Верховної Ради - документ

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

В Україні досі не вщухають дискусії на рахунок справедливості чи то несправедливості березневої індексації пенсій, оскільки багато пенсіонерів незадоволені своїми низькими пенсійними виплатами. Тим часом народні депутати на пенсії подібних проблем не мають, адже їхні пенсії навіть без урахування надбавок і доплат доволі високі.

Про це йдеться у відповіді Пенсійного фонду України на інформаційний запит "Апострофа". Середній розмір пенсії народного депутата Верховної Ради за 2022 рік становив майже 15 500 гривень без урахування доплат, підвищень, надбавок та компенсаційних виплат.

Водночас річна сума видатків була понад 136 тисяч гривень Тим часом за січень 2023 року середня пенсія нардепа дещо зменшилася в сумі, якщо порівнювати з середнім показником за 2022 рік, і становила 15 356 гривень, тоді як річні видатки поки що були на рівні майже 11 тисяч гривень.

Джерело:
До списку новин