загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Секрет довголіття: чому японці не вживають молочку

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Молочні продукти в Японії не користуються особливою популярністю, водночас, японці лідирують у світі за тривалістю життя. Детальніше ми розкажемо як це пов'язано з молочними продуктами.

Молоко та продукти з нього не входять до традиційної японської кухні. Одна з причин цього - кліматичні умови, які не дозволяють повноцінно займатися скотарством, щоб запустити виробництво молока. 

Другою причиною, чому японці не цінують молочні продукти так, як українці, стало дослідження, яке було проведено ще в 1981 році. Його результати показали, що 90% азіатів не засвоюють лактозу. Пов'язано це з тим, що їхні тіла не виробляють достатньої кількості ферменту, який потрібен для розщеплення лактози. Тому, після вживання молока та інших молочних продуктів азіати відчувають дискомфорт у шлунку та інші проблеми з травленням.

Популярне місце молочки в них займають соєві боби, морепродукти, рисова лапша, зелений чай та інші продукти, які є більш традиційними та поширеними для Японії. Вони так само багаті на білки, мінерали й вітаміни, які потрібні для здоров'я організму. В чому секрет довголіття японців Вчені стверджують, що саме через свою особливу дієту японці є найбільшими довгожителями на планеті.

Японець порівняно з представниками інших країн, в щоденний раціон включає їжу з невеликим вмістом цукру і жирів. Ці насичені продукти замінюються великою кількістю фруктів, овочів, морепродуктів і риби. Тому всі потреби організму у важливих поживних речовинах задовольняються і мінімізується ризик розвитку серцево-судинних захворювань, цукрового діабету та інших хронічних захворювань. 

Джерело:
До списку новин