загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Для деяких громадян спростили отримання пенсії: кого це стосується

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Нещодавно в Україні ухвалили законопроєкт про внесення зміни до Закону України "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування" щодо призначення пенсії особам, які проживають на тимчасово окупованій території або на території, де ведуться бойові дії, в цілому. Читайте також Субсидії по-новому: рахунки за послуги доведеться оплачувати самостійно Важливо!

 Тепер громадяни зможуть отримувати виплати без затримок, навіть якщо не встигли звернутися до Пенсійного фонду щодо призначення пенсії. Як повідомляє нардеп Олексій Гончаренко, 274 народні депутати підтримали це рішення в Раді. Це передбачається на час дії воєнного стану та протягом трьох місяців після його припинення.

Пенсія має нараховуватися людині з дня, що настає за днем досягнення особою пенсійного віку або відповідно встановлення інвалідності органами медико-соціальної експертизи. Це дуже підтримає громадян, які проживають на окупованих територіях та в зоні бойових дій та дозволить їм отримати належні пенсійні виплати, – пояснив він.

Джерело:
До списку новин