загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

3 прості поради, як зберегти повагу оточуючих до самої старості

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Моя бабуся була незвичайною жінкою. Вона була мудра, добра і завжди була готова допомогти оточуючим. Бабуся завжди на мене справляла враження такої собі мудрої наставниці з якогось фільму. Ще 17 років тому моя улюблена бабуся дала мені три прості поради, як заслужити на повагу оточуючих, які я продовжую використовувати і донині. 

Я впевнена, що вони допоможуть і вам. Досить допомагати всім Я вже згадала, що бабуся була готова допомогти оточуючим, але фокус у тому, що робила вона це дозовано і завжди вибирала правильний момент та правильних людей. Мені здається, тут потрібно багато емоційної витримки та пильного ока щодо розуміння людей, щоб усе це визначити. Так от, бабуся моя завжди казала, що не варто прагнути лізти допомагати. 

На це є дві причини. По-перше, людині може бути не потрібна наша допомога. Все-таки вже не дитина. Тому найкращий варіант — запитати безпосередньо, чи потрібна людині допомога, чи вона впорається сама. А далі вже діяти за обставинами. По-друге, є такі люди, які тільки й прагнуть сісти на шию. Таким допомогу пропонувати взагалі заборонено. Вони тільки на це чекають і маніпулюють іншими, щоб самим нічого не робити. Ну і якщо постійно допомагати людині, то також може скластися ситуація, що вона просто “ніжки звісить”.

 Тому потрібно ретельно обирати тих, кому допомагати та дозувати допомогу. Не бійтеся образити інших Я хочу, щоб зараз ви запитали себе: чи вмієте ви говорити “ні”? Уявіть ситуацію, що у вас про щось попросили. Що ви, швидше за все, відповісте – “так” чи “ні”?

Чи будете ви жертвувати своїм власним часом заради виконання прохання? Чи погодитеся ви на виконання прохання, незважаючи на погане самопочуття? Особливо, коли справа стосується близьких людей. Чи можете ви висловити свою щиру думку, не боячись бути засудженими та відкинутими? Моя бабуся вважала, що не кожен так може. Це тому, що кожен з нас має бажання подобатися іншим. Можливо, і не на 100%, але загалом.

До списку новин