загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Вчені з Польщі шукають ліки від хвороби Альцгеймера

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Вчені з Познані анонсують спільну боротьбу з хворобою Альцгеймера. Шукають волонтерів для дослідження Розробка нового, неінвазивного методу діагностики хвороби Альцгеймера на ранній стадії - це мета дослідницького проекту, який спільно проводять: Університет Адама Міцкевича Адама Міцкевича в Познані, Познанського технологічного університету та фахівців з неврології та психіатрії. ???? Для проведення досліджень вчені планують зібрати групу з близько 50 осіб із групи ризику розвитку захворювання, а також подібну контрольну групу.

???? "Дослідники запрошують до участі в дослідженні всіх людей, які бояться, що з їхньою пам’яттю щось не так, і людей без розладів пам’яті старше 50 років, які мають (мали) серед своїх близьких родичів людей з ранньою деменцією (тобто яка розвинулася до 65 років. Програма не призначена для людей із явними симптомами деменції, уже діагностованою чи навіть більш прогресуючою хворобою Альцгеймера", – повідомляє Агнешка Ксенжкевич з прес-служби Університету Адама Міцкевича.

???? Участь у програмі абсолютно безкоштовна, а результати досліджень будуть повністю анонімними.

➡️ Якщо бажаєте взяти участь у проекті, то напишіть лист на пошту: lekarz.marcin.gorniak@gmail.com

Джерело:
До списку новин