загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Українським пенсіонерам підвищать пенсії "заднім числом": в ПФУ дали роз’яснення

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Українським пенсіонерам підвищать пенсії "заднім числом": в ПФУ дали роз’яснення. З червня працюючим пенсіонерам здійснять перерахунок пенсій "заднім числом": пенсіонери отримають підвищені виплати за три місяці - квітень, травень та червень.

Про це розповіла директорка Департаменту пенсійного забезпечення, страхових виплат, соціальних послуг, житлових субсидій та пільг Пенсійного фонду України Олена Охріменко "Обозревателю".

За словами держслужбовця, розмір перерахованих пенсій залежить від двох складових: страхового стажу – коефіцієнт страхового стажу визначається за такою формулою; зарплата, яку отримує працюючий пенсіонер. "Підвищення у кожного буде своє.

Може бути і 100 грн, а може і 1000-1200 грн. Все залежить від того, які показники мала людина, працюючи останні два роки.

А також при перерахунку пенсій враховується зарплата з 1 липня 2000 року. Тобто від часу останнього перерахунку до цього періоду зараз дорахується ще два роки: з 1 березня 2021-го по 28 лютого 2023 року", – зазначила Охріменко.

Джерело:
До списку новин