загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Українці масово судяться за пенсії: як домогтися бажаних грошей

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Найчастіше суди відбуваються з наступних причин: Пенсійний фонд відмовляється перераховувати розмір пенсії з урахуванням тієї зарплати, яка більш вигідна пенсіонеру; у військових пенсіонерів після підвищення пенсії забирають доплату в 2 тисячі грн; військовим пенсіонерам обмежують розмір пенсії, оскільки діє норма ‒ пенсія не може перевищувати десять прожиткових мінімумів.

За словами адвоката Шатарської, весь вищевказаний процес ‒ річ недешева. І, щоб заощадити на судових тяжбах, спершу пенсіонерам потрібно самостійно зібрати необхідні документи. В першу чергу - знадобиться трудова книжка, інформація від тих підприємствах, на яких працювали пенсіонери.

"Спочатку провести самостійно заходи - звернення. По-перше, трудова книжка. Вона обов'язково у вас повинна бути.

Витрачати кошти на запити адвокатів дуже дорого. Зверніться в архів підприємства, вони зобов'язані зберігати всю інформацію", – пояснила Шатарська.

Джерело:
До списку новин