загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

"3100 грн українським пенсіонерам до Дня Незалежності": кому слід терміново звернутись до Пенсійного фонду

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Українці отримають одноразові виплати до Дня незалежності. Йдеться про грошову допомогу до 3100 грн. Названо категорії громадян, які можуть розраховувати на кошти. Як інформує "biz.today.ua", кабмін ухвалив рішення виділити фінансову допомогу до 24 серпня для громадян із особливими статусами.

Про це повідомили у Головному управлінні Пенсійного фонду України у Донецькій області. Розмір мінімальної виплати – 450 грн. Така сума передбачена для учасників війни та колишніх в'язнів гетто, концентраційних таборів та інших місць примусового тримання.

Колишнім неповнолітнім ув'язненим гетто, концентраційних таборів та інших місць примусового тримання, учасникам бойових дій та постраждалим учасникам Революції гідності виплатять по 1000 грн.

Джерело:
До списку новин