загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Жінка не отримала пенсію, бо роботодавець не платив внески. За справу взялися юристи УГСПЛ

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Чия відповідальність? Згідно з українським законодавством, відповідальність за несплату страхових внесків несе підприємство-страхувальник, а не працівник. Тому і проблеми з державою у подібних ситуаціях мають виникати саме в роботодавця. Та на практиці найчастіше люди пенсійного віку доводять право на отримання пенсії.  Зважаючи на те, що працівник не повинен нести відповідальність за неналежне виконання роботодавцем свого зобов’язання сплачувати страхові внески за нього, це не може бути підставою для незарахування страхового стажу при призначенні пенсії за віком. 

Справа пані Марії У випадку пані Марії Пенсійний Фонд порушив соціально-економічні права жінки. Тож юристи УГСПЛ у Кропивницькому подали позовну заяву до Кіровоградського окружного адміністративного суду. Позовні вимоги були задоволені.

Проте Пенсійний Фонд подав апеляцію і касаційну скаргу до Верховного Суду. Суди пані Марії тривали пів року. Та зрештою крапку у справі було поставлено на користь пані Марії. Вже після останнього рішення Пенсійний фонд у добровільному порядку, навіть без відкриття виконавчого провадження, виконав рішення суду у повному обсязі.

Заявниці призначили пенсію за віком та виплатили всі суми, починаючи з моменту подання її первинної заяви про призначення пенсії, тобто аж за 10 місяців. Юристи приймальні УГСПЛ у місті Кропивницький досягли успіху у цій справі. 

Якщо ви стикнулись із подібною ситуацією, ви можете звернутись до фахівців приймалень УГСПЛ. Щоб потрапити на прийом до приймальні УГСПЛ в місті Кропивницькому записуйтесь за телефонами: +38-099-948-87-79  +38-099-496-19-89 +38-099-360-71-99 +38-093-250-76-46 hurnitzky@gmail.com 

Джерело:
До списку новин