загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

111-річна прабабуся досі займається у тренажерному залі

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Напередодні святкування свого 111-річчя жінка поділилася секретом свого довголіття: вона веде активний спосіб життя, займається у тренажерному залі та полюбляє тривалі прогулянки – на превеликий подив персоналу будинку для літніх людей. Навіть може дозволити собі 10 хвилин їзди на велосипеді

  «Катеріна надихає всіх нас, вона досі регулярно гуляє. У нас є декілька нових мешканців, які почали робити те саме, - розповіла її доглядальниця Кетрін. - Вона любить тренажерний зал, ходить до нього двічі-тричі на тиждень. Я думаю, це дивовижно, що їй 111 років і вона все ще така рухлива, а також цікавиться усім, що відбувається навколо неї», пише ТСН.  

Катеріна ван дер Лінден народилася в 1912 році в Нідерландах. Вона емігрувала до Австралії зі своїм чоловіком у 1955-ому і протягом усього свого життя працювала на різних посадах.

Зокрема, була збиральницею винограду, помічницею медсестри, друкаркою, а також канцелярською помічницею. Жінка має четверо дітей, 10 онуків та 15 правнуків. Її старша дочка Маріелла Гокінг каже, що «у мами була тітка, яка теж дожила до 110 років», хоч інші родичі помирали в 60-70 років. На думку доньки, її матері теж дістався «ген довголіття».

Сама довгожителька вважає, що секрет не лише в генах та постійному русі, а й в тому, щоб вміти «бути задоволеним собою та задоволеним тим, що дає вам життя». «Словом, продовжуйте рухатися і цікавитися всім, не сидіть на місці», - каже прабабуся.

Джерело:
До списку новин