загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Вирушив новий потяг з України до Польщі

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Вперше за 18 років між містами двох країн почали курсувати потяги. Маршрут організовано через станцію Рава-Руська. ⠀ До Рави-Руської пасажирів зі Львова, Івано-Франківська, Стрия, Коломиї, Калуша, Брюховичів та Жовкви везе по колії ширини 1520 мм сучасний дизель-поїзд українського виробництва з доступом до Wi-Fi через Starlink. Наразі потяг працюватиме у пересадковому форматі на станції Рава-Руська, що на Львівщині. Тут пасажири здійснюватимуть зручну пересадку з поїзда української ширини колії (1520 мм) на поїзд європейської колії (1435 мм) і зворотно.⠀

За рейс в одному напрямку обидва поїзди можуть перевезти близько 200 пасажирів. У пропозиції місця 1-го та 2-го класу. Розклад руху поїздів розроблений таким чином, щоб без зайвих пересадок охопити залізничним сполученням із Варшавою та Любліном не лише Львів, а й Івано-Франківськ, Стрий, Коломию, Калуш, Моршин, Брюховичі та Жовкву.

Поїзд відправляється з Коломиї та транзитом через Львів курсуває до Рави-Руської, з якої відправляється прямий потяг на Варшаву. Вартість квитків до Варшави: зі Львова – від 1190 гривень, з Рави-Руської, від 1068 гривень, з Коломиї – від 1246 гривень, з Івано-Франківська та Калуша – від 1220 гривень.

Квитки можна придбати одразу з пересадкою. Пасажири також можуть купити два квитки за один раз від необхідного міста в Україні до Варшави чи Любліна або зворотно. Розклад міжнародних рейсів Укрзалізниці доступний за посиланням. Квитки на поїзд можна придбати на сайті Укрзалізниці або у мобільному застосунку.

Проєкт реалізований у співпраці з польським залізничним перевізником SKPL, рухомий склад якого виконуватиме рейси з Варшави до Рави-Руської та зворотно. «У найближчих планах міжнародний поїзд Чоп – Прага, а також працюємо над маршрутом Перемишль – Берлін», – зазначив голова правління АТ «Укрзалізниця» Євген Лященко. Крім того, польський залізничний оператор SKPL веде переговори з «Укрзалізницею» про відкриття маршрутів Сянок – Хирів і Перемишль – Хирів. Інфраструктура для цього вже готова, адже шляхи до Хирова в обох напрямках відремонтовано.

Джерело:
До списку новин