загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Зміна реквізитів може призвести до втрати пенсії — ПФУ попередив, як робити правильно

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У Пенсійному фонді України (ПФУ) розповіли, що на тлі війни українцям продовжують нараховувати пенсії та соціальні виплати. Однак, зміна банківських реквізитів у деяких випадках може призвести до втрати виплат.

Про те, як змінити реквізити безпечно, розповіли в одному з Головних управлінь ПФУ. Як зазначають у ПФУ, у разі зміни банківського рахунку або навіть зміни банківської установи, пенсіонери мусять в обов’язковому порядку повідомити про це органи Пенсійного фонду. Для цього необхідно надати в ПФУ потрібні дані задля вчасного отримання пенсійних виплат.

Це можна зробити кількома способами: звернувшись особисто у будь-який сервісний центр ПФУ; дистанційно — через веб-портал Пенсійного фонду. Для того, щоб змінити реквізити онлайн, потрібно авторизуватися в особистому кабінеті на порталі ПФУ. Це треба зробити, використавши кваліфікований електронний підпис (КЕП) Далі треба обрати розділ "Щодо пенсійного забезпечення".

Після чого обрати: пункт "Заява на зміну виплатних реквізитів";заповнити потрібні поля заяви;додати необхідні скановані копії таких документів: паспорт, ідентифікаційний номер, довідку про рахунок у банку;надати згоду на передачу та обробку персональних даних.сформувати заяву, підписати КЕП;відправити у Пенсійний фонд.

Джерело:
До списку новин