загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

"Пенсійний листопад": чого очікувати українцям з 1 числа

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

"Пенсійний листопад": чого очікувати українцям з 1 числа. З початку 2023 року в нашій країні відбулося триетапне пенсійне збільшення. У листопаді деякі категорії пенсіонерів також можуть розраховувати на надбавки. "Апостроф" розповідає про те, як зміняться пенсії українців. 2023 році пенсії українців перераховують тричі. Раніше виплати змінювалися у березні та липні.

У листопаді перегляду або підвищення пенсійних виплат не буде, але людям, яким виповниться 70, 75 та 80 років, належать доплати. Пенсіонери, які досягли 80-річного віку, можуть розраховувати на збільшення у розмірі 570 гривень. Пенсіонери від 75 до 80 років отримають пенсійні виплати на 456 гривень більше, а люди від 70 до 75 років – на 300.

Крім того, деякі українські пенсіонери також одержують допомогу від різних міжнародних організацій. Так, додаткова фінансова допомога отримають такі категорії: Офіційна пенсія має бути нижчою за три тисячі гривень.Людина пенсійного віку з березня 2023 року не отримувала додаткової фінансової допомоги від міжнародних організацій або доплат на проживання для ВПО.Людина пенсійного віку мешкає на прифронтових територіях. Подати заявку на отримання додаткових коштів можна на платформі "Допомога".

Сума доплати становитиме різницю між 3000 гривень та розміром державної пенсії, але не менше 100 гривень. Тобто з пенсією у 2500 гривень, доплата від ООН має становити 500 гривень. Мінімальна пенсія До повномасштабного вторгнення Російської Федерації індексація мінімальної пенсії відбувалася двічі на рік під час перегляду розміру прожиткового мінімуму. Але цього року цього не сталося і протягом усього 2023 року сума мінімальної пенсії не змінюватиметься. Зараз і до кінця року мінімальна пенсія в Україні становить 2093 грн., переглянуть її лише навесні 2024 року.

Джерело:
До списку новин