загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Сумчан, які турбуються про активне довголіття, запрошують до Університету третього віку

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Днями в актовій залі коледжу СНАУ для сумчан - мешканців віддаленого району Веретенівки - відбулася презентація соціально-педагогічної послуги Університет третього віку. Директор терцентру «Берегиня» Інна Галіченко розповіла про історію створення і розвитку Університету та роботу його 11 факультативів різного направлення.

За її словами, починаючи з 2010 року й донині, цією послугою скористалося близько 1000 осіб поважного віку, які проживають у Сумах.

Навчання в Університеті третього віку проводиться безкоштовно, до викладання залучаються найбільш досвідчені спеціалісти галузей соціального захисту населення, охорони здоров’я, пенсійного фонду України в Сумській області, правоохоронних органів, юстиції та нотаріату.

«У нашій роботі органічно поєднується молодість і досвід, сучасні технології і нескінченне бажання навчатись», - зазначила Інна Галіченко та запросила стати слухачами Університету третього віку спортивних, цілеспрямованих людей, які турбуються про своє активне довголіття і хочуть жити цікавим та насиченим подіями життям.

Більш детальну інформацію можна отримати за телефонами: +38 (0542) 32-77-74, 32-83-61, 22-32-68.

Джерело:
До списку новин