загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Велика помилка всіх жінок зрілого віку

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Наші жінки день за днем живуть у режимі спокуси: купують пушап, фарбують вії і зі скрипом йдуть у спортзал підтримувати апетитність. — Якщо ти продовжиш у такому дусі – сказав мені одного разу колега, який побачив мене з булочкою, – то років через п’ять тебе взагалі ніхто не хотітиме!

Я, мабуть, мала з таких слів злякатися і терміново включити режим подвигу. Зрозуміти свою відповідальність за ерекцію чоловіків, так би мовити.

Часто для нас “стежити за собою” чомусь означає “відповідати сексуальним бажанням чоловіків”. Такий підхід жінок дуже вимотує. Виснажує настільки, що вони починають бунтувати. Ось ви самі подумайте. Виходить, що я повинна відмовитися від соковитого стейка, від келиха червоного вина ввечері, відібрати час у чоловіка і дітей, у свого відпочинку… І цей відібраний час я повинна витратити на якісь дурні рухи тіла в спортзалі, після яких чужий абсолютно байдужий мені мужик раптом відчує свого напівробочого інструмента? Якого біса?

Зрозуміло, що в голові у нашої жінки, вихованої на таких сумнівних ідеалах, дуже скоро назріває бунт. Вона або продовжує день за днем ​​робити подвиг, і пушап стає все потужнішим, а шар тональника товщим, або вона просто забиває на чоловіків болт. Звідси всі рухи бодіпозитивщиць.

Вони молодці, вони вже на сходинку вище заклопотаних своєю сексуальністю пані. Тому що реально легше і дешевше з’їздити відпочити до Єгипту, або там до Башкирії, ніж намагатися розкачати млявий болт. Жінка розуміє, що це коротший шлях до досягнення мети, ніж 40 годин фізичних занять на тиждень і три пластичні операції, одна з яких з імплантами.

Додамо до цього те, що наша жінка не сидить на попі рівно, виглядаючи яскраво-червоні вітрила, а нарівні з чоловіками несе на собі тяготи життя. І від цих тягот років до 35 плечі її починають боліти, сьомий хребець покривається жировими і фіброзними наростами, і на все це нанизуються, як на рожен, нові і нові проблеми зі здоров’ям. Здавалося б ось тут саме час піти в зал, басейн, на пілатес і на масаж. Але ж наша сувора жінка не знає таких слів. Вона знає тільки про сексуальність і про чоловічий стручок. А не про власне здоров’я.

Вона вже досить доросла, щоб просто послати на хрін колегу з булочкою, але недостатньо доросла, щоб доглядати за собою. Наша жінка взагалі схильна доглядати за всіма – за чоловіком, за дітьми, за онуками – тільки не за собою. Своє здоров’я зберігати вона не любить і не вміє, а стежити за собою для неї означає 10-ти сантиметрову шпильку, пушап та шар туші на віях. Тим часом абсолютно все псується і стає непридатним, якщо їм вчасно не зайнятися.

Ось і ходять наші прекрасні та жертовні жінки з остеохондрозом, небезпечною для внутрішніх органів вагою та іншими віковими принадами. І не знають, навіть не підозрюють, що із ними можна щось зробити. Як я візьму час, звідки? Без мене всі пропадуть, загнуться, не розігріють борщ!

Але красивою бути хочеться. Тому замість турботи про здоров’я дами носять пушап, намазавши морду кремом за 2 тисячі і чекають щастя. А деякі взагалі здалися, замахавшись стрибати навколо слабкого чоловічого лібідо. Добре, якщо настає день, коли ти розумієш — так не треба… Слідкувати за собою – це щось інше, ніж пушап. Це щось, що ти робиш саме для себе.

До списку новин