загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

“Ніколи не жалійте на себе ні часу, ні коштів”. Прочитайте і зробіть правильні висновки!

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Ніц собі не жєлуй, чуєш?! Бо як хочеш якого легуміна а маєш гроші — то купи, зʼїж — і май насолоду від житє! Бо як хочеш якої сукєнки — придбай, вберисі — і знай, що ти зірка понад єнчі зорі! Пʼєш з надщербленого горнєтка?

Викинь, бо чи мало тобі того щербатого кождої днини?! Онде полиці вгнені від всякого начиння, так нє, то для гостей, котрі прийдут на свєта!.. Болото?

Та й що?! Взуй нові капці — і йди межи люди, йди, бо нині ти ходиш! Живи так, як тобі добре нині, як ти собі хочеш, як ти себе відчуваєш, без крихти гри на людях, без краплі брехні на вустах, без дрібки фальші, живи по-людськи, по-божому, але, чуєш, ніц собі не жєлуй, бо ти нині Є і то нині належить тобі!

До списку новин