загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

П’ять ознак того, що у вас світла душа, що випромінює високі вібрації

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Великий успіх зустріти людину зі світлою душею на своєму шляху, поніжитися в хвилях умиротворення та доброзичливості, які виходять від неї, насититися її теплом і світлом. Після такої зустрічі в душі поселяється незрозуміла радість і віра, що все буде гаразд, хочеться любити всіх навколо і творити добро. Величезне щастя мати людину зі світлою душею у своєму близькому оточенні.

 

 Її усмішка і променистий погляд здатний вилікувати поранене серце, а високі вібрації її душі — сильніші за будь-який оберіг. Світлі душі цураються негативу в будь-якому його прояві, чи то політика, шокуючі новини, конфлікти чи банальні побутові чвари. Ні, це не байдужість. Вони, як ніхто інший, здатні на співчуття, пропускаючи чужий біль через себе. 

Їхня душа теж не в скафандрі і від негативних емоцій вберегти її неможливо. Але тому душа і світла, що вона вміє контролювати емоційну відповідь і не дозволить негативу виплеснутися назовні, отруюючи їм усе довкола.

Світлі душі здатні встояти перед спокусами, не заплямувати душу гріхами та порочними пристрастями, поганими думками та підлістю, зберігши в незайманій чистоті силу своїх високих вібрацій.

Світлі душі вміють цінувати кожну хвилину життя, з вдячністю приймати все, що дарує доля не нарікаючи на те, чого немає. Світлі душі живуть у гармонії з собою та навколишнім світом, без осуду приймаючи все і всіх навколо. Вони не ділять людей на добрих та поганих. 

І не тому, що наївні. Вони просто вміють бачити в будь-якій ситуації — позитивний бік. У них склянка завжди наполовину повна. Світлі душі творять добро не заради почестей та нагород, а просто щоб зробити світ трохи кращим. І навіть найскромніший достаток не стає для них перешкодою, щоб простягнути руку допомоги. І якщо ви пізнаєте себе, навіть не сумнівайтеся: у вас світла душа, що випромінює високі вібрації.

До списку новин