загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

86-річна пенсіонерка з Сум читає вірші для допомоги ЗСУ

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У 86 років вивчила понад півсотні віршів Ліни Костенко, а нині читаючи їх на пам’ять збирає гроші для воїнів ЗСУ. Наталія Морюхно майже півтора місяця поспіль виходить до торгового центру в Сумах і читає перехожим вірші. За цей час назбирала понад 9 тисяч гривень. Що надихає її волонтерити — розповіла Суспільному.

"Дуже переживала за те, що не можу матеріально допомогти воякам. Тут у дворі якісь сітки, хтось щось з їжі робить, а я думаю: що ж я така невкалєба, бо я нічого не можу зробить", — почала розповідати пані Наталія.

Збірку Ліни Костенко пів року тому подарував зять, згадує жінка. Відтоді й почала вчити вірші. Ідея ж їх читати на загал, аби зібрати гроші для воїнів прийшла у 86-й день народження, рідні тоді її підтримали. Вперше довелось зачитати поезію у тролейбусі, каже пані Наталія.

"Розговорились і жіночка каже: "Та я так люблю Ліну Костенко". І наче один віршик згадала". Я їй кажу: "Я вам прочитаю". І прочитала один, другий, третій і наче я тут тихенько читаю, а на зупинці виходять люди й кажуть: "Дякую, дякую, а скільки вам років, яка в вас пам'ять". І я тоді подумала, що інтерес же в людей є, я спробую", — розповідає жінка.

Джерело:
До списку новин