загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

105-річна американка розповіла свій секрет довголіття

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

В американському штаті Огайо відсвяткувала свій 105-й день народження мешканка містечка Лавленд Флоренс "Фло" Хекман. 105-річна американка Флоренс Хекман розповіла свій секрет довголіття Секрет Фло, як прожити довге та щасливе життя, полягає в тому, щоб завжди піклуватися про себе, знаходити хороше в людях, бути щасливим, "не бути вередливим", і навчитися жити з тим, що у вас є, пише wcpo.

Одним з її улюблених напоїв є Fireball – популярний в північній Америці бренд канадського віскі. Деякі з її улюблених захоплень — це 20-хвилинні вправи на день, перегляд матчів улюбленої футбольної команди, смакування Fireball, гра на органі, прогулянки, танці та спілкування з друзями в їхньому кампусі для літніх людей Traditions of Deerfield.

105-річна американка Флоренс Хекман розповіла свій секрет довголіття Флоренс Хекман народилася 16 грудня 1918 року тут таки в Огайо – у місті Цинциннаті. Вона є наймолодшою із дев'яти братів і сестер. Її батько, Генрі Альбертс, приїхав до США з Німеччини та оселився в Овер-Рейн, районі Цинциннаті, де вона виросла.

У 1940 році вона вийшла заміж за Джо Хекмана. Пара прожила в шлюбі 71 рік, перш ніж Джо помер у 2011 році у віці 96 років. У відданої пари народилося двоє дітей, Джоанна і Рік. Столітня довгожителька має чотирьох онуків, чотирьох правнуків і двох праправнуків. 104-річна британка Кетлін Геммінгс з будинку для літніх людей відсвяткувала черговий день народження та розкрила секрет довголіття. Згадуючи щасливі роки, 104-річна Кетлін також розкрила секрет довголіття: "Пити пиво і не виходити заміж!".

Джерело:
До списку новин