загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

"Пенсія змінить свій розмір, в Україні радикально перерахують пенсії": кому додадуть тисячі гривень?

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Як інформує "OBOZ.UA", перерахунок пенсій в Україні в 2024-му відбудеться в кілька етапів. Він пов'язаний з підвищенням прожиткового мінімума, мінімальної зарплати. Крім того, має відбутись традиційна щорічна індексація пенсій.

Мінімальна пенсія зросла з 2093 до 2361 грн. Разом з тим збільшилась і максимальна пенсія: з 20 тис. 930 грн до 23 тис. 610 грн. Також збільшиться і доплата за стаж, розмір якого перевищує стандартний. За кожен додатковий рік – 1% прожиткового мінімума.

Тобто виплата зросла з 20,9 до 23,6 грн. Разом з підвищенням мінімальної зарплати також зріс і гарантований розмір пенсії для тих, хто виконав певні умови. Це 30 років стажу для жінок, 35 років стажу для чоловіків та вік не менше 65 років. До 1 січня вони мали отримувати не менше 2680 грн, а з 1 січня – 2840 грн.

Джерело:
До списку новин