загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсіонерка у Британії взяла кредит заради українців, але не для донату на ЗСУ

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Британська пенсіонерка дала притулок у себе українським біженцям і згодом зважилася на серйозний крок. Дженні Пенн-Барвелл, мешканка міста Істлі, вирішила не залишатися осторонь повномасштабної війни в Україні та відчинила двері свого будинку для біженців. Так вона прихистила у себе українку Оксану та її двох дочок — Олену та Яру, які змушені тікати з Київської області.

Про це повідомляє ВВС. Протягом півтора року жінки жили разом під одним дахом. Але Пенн-Барвелл, незважаючи на свій обмежений пенсійний стан, розуміла, що для повноцінної адаптації та комфортного життя сім'ї з України потрібен власний, окремий простір. Тому вона вирішила взяти кредит і придбати для них окремий будинок.

Коли Оксана з дівчатами отримали ключі від нового затишного будинку, вони нарешті відчули, що можуть вільно дихати та зупинитися на одному місці, без потреби постійно переїжджати. Тепер вони почуваються справжньою родиною, хоча батько досі перебуває в Україні та служить у ЗСУ. "Я не дуже багата жінка, маю тільки пенсію, але якщо тобі нічого особливо не потрібно, чому б не зробити щось добре для інших?", - заявляє вона.

Джерело:
До списку новин