Колонка автора:

КИЯНАМИ ПРАВИТЬ «НАЖДАК»?! У КИЄВІ – ЗНОВУ БАРДАК?!

За вказівкою Януковича були скасовані вибори київського міського голови, і вся влада в столиці була передана вірному слузі «сім’ї» Попову. Між іншим, Попов, не порадившись з «паханом», зробив офіційну заяву про те, що за час мерства Черновецького в Києві було вкрадено 70 мільярдів гривень. Та ніхто й не подумав порушувати кримінальну справу проти Черновецького, бо можновладці були з ним пов’язані спільними інтересами. Ну, а прибрана до рук регіоналами Київрада й сама ініціювала знищення районних рад (щоб легше було творити беззаконня в столиці). 

Після Революції Гідності наші можновладці обіцяли повернути ради столиці. Віталій Клbчко, йдучи на вибори мера, теж пообіцяв, що докладе зусиль, щоб районні ради повернути. Тепер він щось про це й не згадує…

 

Все ж Центральна виборча комісія призначила нарешті вибори до районних рад Києва (хоч і не водночас з усією країною, коли в Україні проводились вибори до місцевих органів влади).  

 

Та ось нікому не відомий суддя Окружного апеляційного адміністративного суду м.Києва (ну, й наплодили цих судів!!!) Олексій Огурцов за поданням нікому невідомої громадської організації «Наждак» виносить рішення про призупинення рішення ЦВК щодо проведення виборів депутатів районних рад м. Києва 27 березня 2016 року!

 

І що Ви, пане Порошенко, про це думаєте? Що Ви, пане Гройсман, скажете в контексті Ваших красивих виступів про децентралізацію? А що думає про це Конституційний суд, який вже давно втратив довіру народу, бо крутить конституційною законністю, як циган сонцем? І що скажете Ви, пане міський голова Києва Віталій Клічко? Що це за «Наждак», котрий Вас так підміняє? Я вже не звертаюсь до Верховного суду, щоб дав оцінку діям судді Огурцова, бо нинішня судова влада – це величезне збіговисько казнокрадів, хабарників і шахраїв на кшталт «судді-колядника» Зварича, якого, до речі, нещодавно достроково випустили з тюрми.

 

Скільки серед вас, можновладці, брехунів! Ваші базікання про розширення демократичних засад управління державою, про децентралізацію та надання більших повноважень громадам на місцях – всього лише жалюгідні спроби втертися в довіру виборцям.

 

Мені шкода киян, яких весь час дурили всілякі Черновецькі, Януковичі, Попови, а тепер, як бачимо, дурить і нова влада.

 

У селищі Диканька на Полтавщині 8 тисяч жителів, у Диканському районі – 22 тисячі. І там є селищна рада.

 

В Оболонському районі м. Києва 320 тисяч жителів, в Соломянському – 364 тисячі, в Деснянському – 368 тисяч, але районних рад у цих районах немає.

 

Це і є ваше розширення прав місцевих громад?!

     

Я ні в якому разі не проти того, щоб Диканька мала свою раду. Я категорично проти того, щоб жменька розжирілих чиновників вирішувала долі сотень тисяч мешканців районів Києва! Адже навіть найменший за чисельністю район столиці – це 10 Диканських районів!

 

Я, киянин, ветеран праці, рішуче засуджую всі оці дивовижні маніпуляції навколо місцевого самоврядування в столиці і вимагаю негайно скасувати рішення Огурцова, який замахнувся на права 3-мільйонної громади Києва!

 

В цьому році виповнюється 60 років знаменитій кінокомедії Ельдара Рязанова «Карнавальна ніч», яку пам’ятають всі люди мого покоління. Був там персонаж, директор Будинку культури, якого чудово зіграв Ігор Іллінський. Прізвище в нього було Огурцов. Його ріднить з суддею Огурцовим не лише однакове прізвище, а й бюрократична душа. Але масштаби впливу на людей у них різні. Той псував нерви лише артистам художньої самодіяльності Будинку культури, а цей – мільйонам киян. Та невже ж і за 60 років ми не навчилися боротися з безголів’ям і маємо миритися з огурцовими?!

 

Чекаємо відповіді від міського голови Києва та від Верховної Ради України.

 

Олег КРАВЧЕНКО

 

 

Кравченко Олег

загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?