загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Верховній Раді зареєстровано законопроект про скасування пенсійної реформи

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

опис зображенняУ Верховній Раді зареєстровано законопроект про скасування пенсійної реформи. Ініціаторами законопроекту стали народні депутати від «Батьківщини» Людмила Денисова та Андрій Сенченко. Парламенту було запропоновано відновити попередній пенсійний вік для жінок - 55 років, встановити страховий стаж, необхідний для призначення пенсії за віком - 5 років, і страховий стаж для отримання мінімальної пенсії за віком - 20 років для жінок і 25 років для чоловіків.

Також передбачається відновити право працюючого пенсіонера на перерахунок пенсії у зв'язку з підвищенням прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність, і зняти обмеження права пенсіонера на облік при розрахунку пенсії заробітної плати за будь-які 60 календарних місяців підряд до 1 липня 2000 року плюс за весь страховий стаж після 1 липня 2000 до 1 січня 2016 року.

Нагадаємо, Закон «Про заходи щодо законодавчого забезпечення реформування пенсійної системи», що закладає основи пенсійної реформи, набув чинності 1 жовтня 2011 року.

 Дана Суліменко,

спеціальний кореспондент ВАП

До списку новин