загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Криза в Україні: Донецьк став свідком самої кривавої атаки на військових

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

На місці атаки Ранішня атака на КПП у східній Україні залишила щонайменше 14 солдатів загиблими - найістотніша втрата для урядових сил на сьогоднішній день.

 

Важко озброєні бойовики напали на контрольно-пропускний пункт в районі Волноваха, згідно повідомлень, під час однієї з чотирьох атак, що відбулись цієї ночі у східній Україні.

Незрозуміло, хто напав на КПП, так як один з українських офіцерів розповів Бі-бі-сі, що це були не сепаратисти.

Атаки відбулися всього лише за три дні до президентських виборів в Україні.

Тимчасовий прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк скликав позачергове засідання Ради Безпеки ООН, сказавши, що має докази причетності  Росії до насильства.

Росія, здається, відводить війська від кордону з Україною, заспокоюючи побоювання військового втручання за сценарієм Криму в березні.

Керівник НАТО Андерс Фог Расмуссен заявив на Твіттері, що російська активність біля кордону з Україною може означати, що деякі російські війська готуються до відведення.

Президент Росії Володимир Путін дав цього тижня наказ військам біля кордону повернутися до казарм. Урядовці стверджують, що відведення війська, за оцінками кількістю в 40000, може допомогти деескалації кризи в Україні.

Українці в неділю ідуть на вибори, щоб обрати нового президента, але голосування у Донецьку і Луганську зірване присутністю там повстанців.

Вибори були призначені після того, як останній обраний Президент Віктор Янукович був скинутий у лютому в умовах масових акцій протесту проти його проросійської політики.

Переклад з англійської.

Здійснив Роман Олійник, директор відділу з міжнародних відносин.

До списку новин