загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Події в Україні за 21 липня 2014р.

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У дайджесті подій – коротко про головні новини цього дня:

чим жила Україна сьогодні

Автомайдан вирушає в автопробіг по Європі!

"Автомайдан-Київ" вирушив до європейських країн, щоб донести правду про Донбас та проведення АТО і заручитися підтримкою світової спільноти для подолання інформаційної війни, яку веде проти України російський агресор.

"Автомайдановці" готові розповідати політикам, журналістам і простим європейцям про те, що насправді відбувається на сході України. Активісти запланували зустрітися з президентом Франції Франсуа Олландом і канцлером Німеччини Ангелою Меркель. Згідно із планом, графік проведення акцій такий:

23.07.2014 18:00 Краків 24.07.2014 18:00 Відень 27.07.2014 18:00 Париж 28.07.2014 18:00 Брюссель 29.07.2014 18:00 Амстердам 01.08.2014 18:00 Берлін 04.08.2014 18:00 Варшава

5 серпня учасники акції планують повернутися в Київ і провести заключний мітинг на Європейській площі в центрі столиці.

Марчук: Викрадання тіл бойовиками свідчить,

що прибув інструктор та вказав, які саме тіла викрасти

Насильницьке вилучення бойовиками 28 (?) тіл загиблих авіапасажирів може свідчити про те, що прибув інструктор і вказав, саме які тіла треба вилучити. А це тіла, в яких при поверхневому огляді можуть бути осколки ракети або боєприпасу, який збив літак. Можна визначити кут проникнення осколків, початкову точку їх розриву. А це неспростовні докази.

Там працюють інші фахівці, які добре знають, як розслідуються такі авіакатастрофи і знають, що треба забрати, знищити або спалити на місці. Росія має величезний досвід таких розслідувань.

Але міжнародний досвід таких розслідування набагато перевершує російський. Росія чудово розуміє, що якщо міжнародне розслідування отримає все необхідне для встановлення істини, то висновки будуть для неї плачевні.

На Донбасі формується партизанський рух - РНБО

У Донецьку і Луганську вже з'являється опір місцевих жителів проти збройних формувань Донбасу.

За словами прес-секретаря РНБО Андрія Лисенка, «чоловікам набридло спостерігати за тим, як бандити грабують, вбивають і знущаються над місцевим населенням».

За даними РНБО, такі люди об'єднуються в окремі поки що нечисленні групи і за допомогою трофейної зброї починають мстити бандитам за насильство над жінками та дітьми.

Нагадаємо, за даними ОБСЄ, в Луганській області у червні і за минулу частину липня під час бойових дій було вбито 250 людей, ще 850 отримали поранення.

Війська АТО перейшли в наступ - Парубій

Українські військові в зоні АТО перейшли в наступ. Про це заявив секретар РНБО Андрій Парубій.

За словами Парубія, силовики проводять операцію, мета якої - наступ, і це підтвердив міністр оборони Валерій Гелетей, який знаходиться в зоні АТО.

У Слов'янську виявили могильник закатованих бойовиками мирних жителів

У звільненому від терористів місті Слов'янськ на Донеччині виявили масове поховання місцевих жителів, яких вбили проросійські та російські бойовики. Про це заявив радник Президента України Юрій Луценко. «Їх там десятки. Їх катували, різали, спалювали живцем. Сьогодні є свідки всього цього», - повідомив Ю.Луценко.

Сили АТО розбили колону терористів, взяті в полон бойовики з РФ

Знищені три бронемашини терористів, узято в полон 23 російських бойовики, зокрема і ватажок бандитів. Серед полонених є чеченці.

Всі бойовики мають російське громадянство.

До списку новин