загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Події в Україні за 28 липня 2014р.

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У дайджесті подій – коротко про головні новини цього дня:

чим жила Україна сьогодні.

У Луганську бої, бойовики контратакують, із Росії стріляють

 

Сили АТО продовжують операції зі звільнення населених пунктів під Луганськом, а терористи проводять контратаки.

Такі оперативні дані групи "Інформаційний спротив" повідомляє Дмитро Тимчук у Facebook.

"Підрозділами сил АТО проведені рейди в напрямку н.п. Шахтарськ, Тернове, Рідкодуб, Саур-Могила. Одночасно авіацією сил АТОзнищено значну кількість живої сили, озброєнь і техніки бойовиків", - пише Тимчук.

"Терористи проводять контратаки в районі Луганська, намагаючись відтіснити сили АТО. Позиції сил АТО на території аеропорту в Луганську постійно обстрілюють із РСЗО БМ-21 "Град", танків і мінометів", - додає він.

При цьому спостерігаються випадки переміщення невеликих груп бойовиків під виглядом мирних жителів у район Слов'янська.

Крім того, бойовики обстріляли позиції сил АТО біля н.п. Старобешево, Амвросіївка, Саур-Могила, блокпост на трасі Оленівка-Донецьк. Обстріли скоєно з мінометів і установки "Град".

"Зафіксовано перекидання зброї й боєприпасів для терористів із території окупованого Криму через узбережжя Азовського моря", - заявляє Тимчук.

"Із території Росії щонайменше двічі обстрілювали позиції сил АТО в прикордонних районах. Обстріли вчинено з артилерії", - повідомляє він.

Бойовики активізували розвідку і відловлюють тих, хто допомагає АТО

 

Бойовики на Донбасі ведуть контррозвідувальну діяльність і поширюють дані на тих людей, які допомагають силам антитерористичної операції.

Про це повідомляє прес-центр АТО у ранковому зведенні даних за неділю.

"На теперішній час їхнім головним завданням є збір розвідувальної інформації щодо дислокації частин та підрозділів АТО, створення агентурної мережі, а також підготовка до здійснення терористичних актів", - зазначає прес-центр АТО.

За час АТО в Україні загинуло щонайменше 1129 мирних жителів – ООН

 

Від початку проведення АТО (середина квітня) по 26 липня в Україні загинули мінімум 1129 мирних жителів, ще 3442 людини отримали поранення.

Про це сказано в четвертій доповіді Управління верховного комісара ООН з прав людини, передає Інтерфакс-Україна.

"Ґрунтуючись на найбільш достовірних з наявних даних, моніторингова місія з прав людини і Всесвітня організація охорони здоров'я вважають, що кількість загиблих в період з середини квітня по 15 липня складає як мінімум 1 тис. людей. Станом на 26 липня як мінімум 1129 людей вбито і 3442 - поранені ", - сказано в представленій в понеділок доповіді ООН.

Доповідь охоплює період з 8 червня по 15 липня 2014 року. При цьому в Управлінні верховного комісара підкреслили, що достовірну кількість загиблих важко підрахувати.

За інформацією прес-офісу Управління Верховного комісара ООН з прав людини, у звіті йдеться про те, що на сході України озброєні особи продовжують викрадати, утримувати під вартою, катувати і страчувати людей, утримуваних в якості заручників з метою залякування і "здійснення своєї влади над населенням грубими і жорстокими

РНБО: Бойовики відмовляють вивозити з АТО дітей

Бойовики категорично відмовляють вивозити з зони АТО 135 дітей-сиріт і тримають їх в заручниках.

Про це повідомив в понеділок на брифінгу речник інформцентру РНБО Андрій Лисенко.

"Терористи продовжують утримувати в заручниках 135 дітей з Донецького міського та обласного дитячих будинків, а також з макіївського будинку "Малятко", де перебувають ВІЛ-інфіковані діти", - сказав він.

Бойовики в категоричній формі відмовляються вивозити дітей з зони АТО і тримають їх в якості живого щита.

До списку новин