загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Події в Україні за 21 серпня 2014р

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У дайджесті подій – коротко про головні новини цього дня:

чим жила Україна сьогодні

Сили АТО почали зачистку ще 5 населених пунктів, "ворог несе втрати"

Сили АТО обороняють Новосвітлівку й Хрящувате, почали зачищати від терористів Іллірію, Малоніколаївку, Станічно-Луганську, Ясинівку та Землянку.

Крім того, сили антитерористичної операції знищили декілька одиниць техніки

"Розпочато зачистку населених пунктів Іллірія, Малоніколаївка, Станічно-Луганське, Ясинівка, Землянка", - повідомляє прес-центр АТО.

"Зі сторони Російської Федерації наші позиції були обстріляні 9 разів", - заявляє прес-центр АТО.

"Однак наші військовослужбовці навчились організувати ефективну систему артилерійської розвідки. Завдяки цьому вдається уникнути втрат серед особового складу та бойової техніки", - наголошують там.

У бою під Луганськом захопили російську бронемашину з документами

Біля села Георгіївка Лутугінського району Луганської області українські військові захопили російську бронемашину БМД-2 з документами, на своїй сторінці в Facebook написав журналіст Роман Бочкала.

"Бортовий номер 275, зі складу 1-ї парашутно-десантної роти в/ч 74268, Псковської повітряно-десантної дивізії (комвзводу ст. лейтенант Попов)", – повідомив журналіст.

"На фотографіях видно бойову машину і кулемет ПКТ, із зазначенням імені кулеметника – рядового Сурначева Н.Д. Це ж прізвище та ініціали вказані в журналі вечірньої перевірки", – додав Бочкала.

Журналіст зазначив, що в списку є солдати 1994 року народження.

"Це говорить про те, що у Путіна проблема з досвідченими рекрутами раз в бій кидаються молоді необстріляні бійці", – вважає він.

За словами Бочкали, відправку російських солдат на війну в Україну йому підтвердила дружина одного з військовослужбовців Псковського ВДВ.

В свою чергу речник РНБО Андрій Лисенко на брифінгу додав, що було захоплено дві бронемашини. За його словами, на місці знайдено планшет командира взводу, гвардії лейтенанта Попова.

За добу в зоні АТО загинули 5 військових, 21 поранений

За добу в зоні антитерористичної операції загинули 5 українських військових і 21 отримав поранення,  на брифінгу у четвер повідомив речник РНБО Андрій Лисенко.

Бойовики обстріляли машину з біженцями, померла дитина

Терористи обстріляли машину з біженцями в луганській області, є загиблі, повідомив речник РНБО Андрій Лисенко.

"Трагедія сталася вчора в районі селища Хрящувате. за словами очевидців,  машина рухалася з великим білим прапором ",- повідомив він.

"В автомобілі перебувала сім'я з 5-тирічною дитиною. Чоловік і дитина загинули на місці. Жінка померла на руках українських військових медиків", - додав Лисенко.

Як відомо, раніше бойовики обстріляли з установки "Град" колону біженців в тому ж районі. Тоді загинули щонайменше 17 осіб.

Є розпорядження для оформлення гуманітарки РФ найближчим часом - РНБО

Станом на 12:00 четверга прикордонно-митне оформлення російського гуманітарного вантажу не проводились. Однак, віддано всі розпорядження для початку оформлення вантажу найближчим часом, під час брифінгу повідомив речник Інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко.

"Українська сторона без зволікань розпочне відповідну роботу, як тільки отримає остаточне підтвердження від Міжнародного комітету Червоного Хреста про готовність доставити вантаж до місця призначення", - заявив Лисенко.

"Гарантії Червоному Хресту мають надати, насамперед, контрольовані російською стороною терористичні угруповання та сама Російська Федерація", - зазначив Лисенко.

 

У "ЛНР" міняють керівництво, як рукавички

Ігор Плотницький зайняв пост "прем'єр-міністра" самопроголошеної "Луганської народної республіки" і очолив її, повідомляє прес-центр "Новоросія".

Плотницький раніше займав "пост міністра оборони Луганської Народної Республіки", а 20 серпня на "сесії парламенту ЛНР" його поставили "прем'єр-міністром" і головою "ЛНР".

Таким чином, Марат Баширов, який очолив у липні "уряд ЛНР", пішов у відставку.

До списку новин