загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Події в Україні за 20 січня 2015р

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У дайджесті подій – коротко про головні новини цього дня:

чим жила Україна сьогодні

Європі загрожують тероризм і агресія з боку Росії - Пентагон

Терористичні акти і агресія Росії - основні фактори, які становлять небезпеку для Європи.

Про це заявив голова Об'єднаного комітету начальників штабів США генерал Мартін Демпсі в ході зустрічі в Римі з італійським військовим керівництвом, повідомляє сайт Пентагону.

"Вперше протягом тривалого часу США і союзники стикаються з дуже виразними погрозами - звичайної збройної з боку Росії, а також нестандартною загрозою з боку терористів", - сказав Демпсі.

Він підкреслив, що Італія в силу свого географічного розташування має справу з реальними проявами обох цих викликів.

Існують побоювання, зазначили обидві сторони, що іноземні бойовики могли бути проникнути через лівий фланг Італії та НАТО. В минулому році до берегів Італії прибули близько 170 тисяч біженців.

Бойовики використовують тактику "випаленої землі" – штаб АТО

За останню добу бойовики здійснили 102 обстріли на Донбасі, з 18:00 понеділка, 19 січня, вони 49 разів обстрілювали позиції сил АТО та населені пункти поблизу них.

Про це повідомляє прес-центр АТО вранці 20 січня.

"Найчастіше вогонь вівся по Кримському, на Луганщині, та його околицях – чотири рази з "Градів" та двічі з мінометів", - йдеться у повідомленні.

"З реактивних систем залпового вогню було тричі обстріляно Верхню Ольховку, Нижнє, Трьохізбенку, Станицю Луганську, Донецький, Геївку, Первомайське та Піски. Поблизу Щастя "працював" танк", - повідомляє прес-центр АТО.

З мінометів, гранатометів та артилерії найманці тричі обстріляли Станицю Луганську, Санжарівку, Миронівський, по два рази – Сміле, Новгородське.

Також вогонь відривався по позиціях сил АТО поблизу Щастя, Трьохзбенки, Мар’їнки, Красногоровки, Тоненького та інших населених пунктів.

"На території Луганської області зафіксовано 10 обстрілів безпосередньо населених пунктів. Терористи продовжують використовувати політику випаленої землі. Для них головне – нищення інфраструктури та вбивство людей", - заявляє прес-центр АТО.

Штаб про аеропорт: ЗСУ контролюють об’єкти, які раніше відвоювали

В районі Донецького аеропорту тривають бої, але українські військові далі контролюють об’єкти, які раніше звільнили від бойовиків.

Про це повідомляє прес-центр АТО у зведенні станом на 7 ранку 20 січня.

"В районі Донецького аеропорту незаконні збройні формування продовжують вести вогонь по передових позиціях українських військ поблизу населених пунктів Піски, Авдіївка та Тоненьке", - сказано в повідомленні.

В Авдіївці бойовики влучили артилерією в будинки, поранено жінку

Бойовики обстрілюють Авдіївку, влучили в багатоповерхові житлові будинки, щонайменше одну жінку поранено.

Про це повідомив начальник Головного управління МВС у області В'ячеслав Аброськін у Facebook близько 10 ранку 20 січня.

"На місці працює слідчо-оперативна група Авдіївського міськвідділу міліції", - додав Аброськін.

За минулу добу загиблих немає, 19 поранено - Лисенко

За минулу добу у зоні проведення АТО. За офіційними даними, загиблих серед українських військових нема.

Про це під час брифінгу повідомив речник АТО, полковник Андрій Лисенко.

За його словами, бойовики та російські регулярні військові підрозділи намагаються проводити локальні наступальні операції. Зберігається висока інтенсивність обстрілів позицій сил АТО та населених пунктів з використанням мінометів, артилерії, танків та установок "Град".

Лисенко: У понеділок в Україну вторглися 800 російських військових

У понеділок на територію України вторглося приблизно 800 російських військових у складі двох батальйонно-тактичних груп.

"Через ділянку кордону, яка поки що не контролюється, у Луганському напрямку на територію України зайшло дві батальйонно-тактичні групи. Кожна з них приблизно по 400 осіб", - зазначив Лисенко.

До списку новин