загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Події в Україні за 11 травня 2015р

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У дайджесті подій – коротко про головні новини цього дня:

чим жила Україна сьогодні

 

Бойовики "ДНР" вбили двох місцевих жительок у Сніжному

Дві мешканки міста Сніжне Донецької області Світлана Гарькава та Марія Терещенко були вбиті увечері 9 травня так званими "ополченцями" з комендатури "ДНР".

Про це повідомив Укрінформ з посиланням на сайт "Четверта влада".

Машину, в якій їхали молоді люди з невідомої причини розстріляли просто на дорозі озброєні бойовики.

Наречений однієї із загиблих - до слова, сам "ополченець" - який вів машину, теж загинув. Про нього повідомлення розходяться: чи то застрелився, чи відстрілювався від нападників. Про це повідомляють в соціальних мережах жителі Сніжного і Тореза.

"Вони відсвяткували 9 травня і їхали додому приблизно о половині дванадцятої ночі. Мудаки з комендатури (їх було троє) відкрили по них вогонь. Просто так. Може, машину хотіли віджати. Ну це не важливо", - цитує сайт повідомлення.

"А завтра Рома (загиблий. - Ред.) мав обшивати в ростовському ательє парадну форму. 6 червня вони зі Світланою мали побратися..." - написав його знайомий.

Як повідомлялось раніше, в ході обстрілу бойовиками Ясинуватського району убитий велосипедист.

АТО: Бойовики знову гатять із заборонених мінометів

 

З 18.00 години 10 травня бойовиками з мінометів велися обстріли на Донецькому, Луганському, Артемівському та Маріупольскому напрямках.

Про це повідомлє прес-центр АТО.

На Донецькому напрямку вони гатили з 120 мм мінометів по Пісках. А близько опівночі там відбувся бій з диверсійно-розвідувальною групою бандитів.

Стріляли загарбники і по шахті Дутовка.

В районі Луганська злочинці обстрілювали наших військових у Щасті та Кримському.

Продовжуючи знищувати інфраструктуру Донбасу російсько-терористичні найманці стріляли і по ТЕС міста Щастя. Для них головним і надалі залишається – чим гірше людям на Донбасі, тим яскравіше видно цвіт так званого РУСЬКОГО МИРУ.

Також обстріляли вони з гранатометів Станицю Луганську.

Закінчилося і відносне затишшя на Артемівському напрямку. З мінометів заборонених Мінськими домовленостями калібрів стріляли по Ленінському та Майорському. Протитанкові керовані ракети та великокаліберні кулемети бандити застосували в районі Лозового.

У багатостраждальному Широкиному знову було чути розриви від 120 мм мінометів.

Звечора активізувались і безпілотники противника. Їх було помічено над Широкиним, Маріуполем, Володарським, Орловським, Павлополем, Ломакіно, Піщевиком, населеним пунктом Мангуш.

Ультраправі з ЄС приїхали на Донбас, засвітився скандальний євродепутат

 

В Донецьк для участі в так званому форумі "Донбас: вчора, сьогодні, завтра" приїхали європейські праворадикали.

Про це повідомляє інформаційне агентство сепаратистів ДАН.

Зокрема до бойовиків приїхали ультраправі депутат Європарламенту від Франції Жан-Люк Шаффхаузер і депутати грецького парламенту Симос Кедікоглу та Євгена Узуніду.

Як відомо, в кінці 2014 Шаффхаузер опинився в центрі скандалу, коли допоміг "Національному фронту" Марі Ле Пен отримати кредит від російського банку на 9 мільйонів євро.

Як писали ЗМІ, ці кошти Ле Пен отримала за участь в незаконному референдумі та визнання Криму російським.

За добу в зоні АТО поранено 5 військових, без жертв - штаб

За минулу добу внаслідок бойових дій жоден український військовослужбовець не загинув, 5 - отримали поранення.

Про це 11 травня повідомив речник адміністрації президента України з питань АТО полковник  Олександр Мотузяник.

За його даними, протягом доби незаконні збройні формування на сході України продовжували накопичення бойової техніки та боєприпасів поблизу Донецька та Станиці Луганської. 

"Бойовики постійно порушують Мінські домовленості, застосовуючи артилерійське озброєння, що мало бути відведене за умовами перемир’я. Так, бандити здійснили 16 обстрілів позицій сил АТО з 120-мм мінометів, а також 1 обстріл з артилерії калібру 122 міліметри", - зазначив Мотузяник.

На Донеччині найгарячішою точкою залишається н.п.Піски, зафіксовано 10 обстрілів позицій українських військових. Дещо знизилась активність незаконних збройних формувань поблизу міста Горлівка.

На Луганщині російські найманці порушували перемир’я біля населених пунктів Щастя, Станиця Луганська, Золоте і Кримське.

Поблизу Маріуполя знову епіцентром протистояння між українськими воїнами та російсько-терористичними військами стало селище Широкіне.

"Зафіксовано 17 інцидентів порушення режиму тиші з боку незаконних збройних формувань. Також бойовики обстрілювали н.п. Мирне, Чермалик та Піщевик", - повідомив Мотузяник.

Окрім того у  межах Донецької та Луганської областей  українські прикордонники зафіксували проліт 5 ворожих БПЛА.

До списку новин