загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як грабує українців піраміда “B2B JEWELRY” афериста і шахрая Миколи Гонти і чому правоохоронні органи не діють

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Фінансова піраміда B2B Jewelry в Україні може розвалитися в будь-який момент в 2020 році, і гроші, природно, ніхто не поверне. Аферист Микола Гонта створив новий лохотрон за принципом легендарної фінансової піраміди МММ Сергія Мавроді. Всі позитивні відгуки на безлічі сайтів створюються штучно, а негативні відгуки оперативно видаляються. Розберемося, чи може у 21 столітті бути прибутковість 400-500% річних, а також може кешбек перевищувати ціну покупки?

Хто ведеться на розлучення Бі ту Бі Джуэлри?

Цільова аудиторія b2b jewelry – не заможні бізнесмени з таких міст як Київ, Харків, Львів, Дніпро, Суми, Полтава, Запоріжжя, Одеса, а пенсіонери і безробітні з невеликих міст, яких найлегше обдурити.

Читайте такожНова шахрайська схема: аферисти пропонують "13-ту пенсію"

Офіційно проект B2B Jewelry позиціонує себе як мережа з продажу ювелірних виробів із бонусною програмою. Засновники стверджують, що у них є “величезна” мережа ювелірних магазинів в Україні, Росії і Казахстані.

Мережа дійсно велика і має представництва в різних містах України. “Відгуки” про B2B Джуэлри “підтверджують”, що магазини насправді “працюють”, кожен може їх відвідати і зробити покупку. А точніше отримати папірець, який нічого не варто.

При цьому безліч сайтів цієї “компанії” зареєстровані не в зоні .UA або .COM, а наприклад в .RE. Ця доменна зона належить острова Реюньон. Не чули про там державі? Можете погуглити.

Чому b2b jewelry – це "розвод" і фінансова піраміда?

З так званих ювелірних магазинів фінансової піраміди B2B Jewelry вивозять гроші мішками в прямому сенсі слова. Докладне розслідування оприлюднив відомий український журналіст Денис Бігус.

При цьому стає очевидно, що ніяких продажів ювелірних прикрас тоннами не існує. А 416% прибутку в рік – це фінансова піраміда в класичному розумінні. І в суворі 90-ті це вже проходили.

Є зафіксовані випадки, коли представники B2B Джуэлри перевозять в джипах поліетиленові пакети з грошима.

“Пацани, тим часом, пакують твій кеш у сміттєві пакети. Раз в день набирається пакет і п’ять хлопців супроводу йдуть виносити “сміття”. “Сміття” вивозять на новенькому “крузаке”. Їх там під магазинами крутиться кілька, всі куплені восени минулого року. Я так розумію, вони оформлені на “золотих директорів” з Ладижина і Києва”, – розповів Бігус.

Якщо вірити даним самої B2B Jewelry, то в Україні, Росії та Казахстані працює вже близько 60 магазинів. У компанії є власний ювелірний завод, вона обіцяє прибутковість на пасивні інвестиції у вироби із срібла і золота 8% в тиждень або близько 400% річних. Представники повідомляють, що “інвесторів” у компанії вже більше 400 тисяч.

Читайте такожНацбанк виявив серію підроблених 200 грн: як розпізнати фальшивку

За даними прокуратури і податкової, засновники B2B Jewelry підозрюються в ухиленні від сплати податків в особливо великих розмірах та використанні схеми виведення готівки через фіктивний благодійний фонд.

Юрособи B2B Jewelry в Україні не існує. Це бренд, під яким працює мережа фірмових магазинів ювелірного заводу Шарм, розташованого в невеликому місті Ладижин під Вінницею. Бренд з’явився в 2018 році. Стрімке зростання проекту розпочався восени 2019-го.

У B2B ювелірні салони з прекрасною заманухою. У них клієнтам доплачують за покупки: кешбек перевищує ціну виробу. Але головний товар в магазинах мережі – не ювелірні прикраси, а сертифікати, забезпечені золотом або сріблом.

Разом з реальними прикрасами фінансова піраміда продає сертифікати. B2B Джуэлри “гарантує”, що вони дають право в будь-який момент отримати вироби з золота або срібла на номінал сертифіката. Найдешевша “папірець”-сертифікат на 1000 гривень. Максимальний сертифікат коштує близько 1000 євро.

Михайло Сорока

 

Джерело:
До списку новин