загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

За рік середня пенсія в Україні зросла на 16,5%

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Пенсійний фонд в 2019 році виплатив пенсій на 413 млрд гривень.

Про це повідомляє прес-служба Пенсійного фонду України (ПФУ) з посиланням на голову правління Євгена Капінуса, який підбив підсумки роботи фонду у 2019 році.

У повідомленні наголошується, що ПФУ також здійснив виплату житлових субсидій для 2,5 млн громадян в сумі 10,8 млрд грн.

Читайте такожПенсії в Україні: Усі пенсіонери отримають у 2020 році індексовані пенсії

Середній розмір пенсійної виплати станом на 1 січня 2020 року становив 3 082,98 грн, що на 437,32 грн, або на 16,5%, більше аналогічного показника на 1 січня 2019 року, коли середня пенсія становила 2 645,66 грн.

Загальні витрати на пенсійні виплати та інші заплановані у 2019 році становили 435,9 млрд грн, що на 77,3 млрд грн, або на 21,6%, більше показника минулого року.

Власні надходження Пенсійного фонду в порівнянні з попереднім роком зросли на 39,7 млрд грн, або на 19,6%.

«У 2019 році ми активно працювали над тим, щоб максимально спростити умови отримання послуг відвідувачами. Створено ряд онлайн сервісів, якими можна скористатися через веб-портал електронних послуг Фонду. Цього року продовжуємо роботу щодо забезпечення ведення обліку трудових відносин в електронній формі, створення системи автоматичного призначення пенсій за віком», - цитує прес-служба Капінуса.

Як повідомлялося, бюджет Пенсійного фонду України на 2020 рік становить 448,61 млрд гривень, з них 146,83 млрд гривень – дефіцит фонду, який буде покриватися за рахунок коштів державного бюджету.

 

Джерело:
До списку новин