загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Раді розглянуть ряд законопроектів щодо пенсійного забезпечення

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Комітет з питань соцполітики розгляне доцільність включення цих проектів до порядку денного.

Комітет з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів у ході завтрашнього засідання розгляне ряд законопроектів, пов'язаних із пенсійним забезпеченням в Україні. Про це повідомляється у порядку денному засідань комітетів, оприлюдненому на сайті Верховної ради.

Так, комітет визначений головним з опрацювання цих законопроектів.

"Попередній розгляд законопроектів... Щодо доцільності включення до порядку денного сесії: проекту закону про внесення змін до деяких законів України щодо скасування негативних положень "пенсійної реформи" та відновлення порушених прав громадян на виконання рішення Конституційного суду України (р.№1116, дооп., н.д. Н.Королевська та ін.); проекту закону про внесення змін до ЗУ "Про соціальний захист дітей війни" щодо відновлення (підвищення) рівня пенсійного забезпечення дітей війни, пільг при платі за користування комунальними послугами та безоплатного проїзду (р.№3025-1, н.д. Н.Королевська)", - сказано у повідомленні.

Читайте такожРаді рекомендують ухвалити закон про перерахунок пенсій держслужбовцям

Крім того, нардепи розглянуть включення до порядку денного таких проектів законів:

  • •  про внесення змін до ЗУ "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування" щодо зменшення пенсійного віку та страхового стажу як умов призначення пенсії за віком та відновлення розміру коефіцієнту страхового стажу 1,35 (р.№3052);
  • •  про внесення змін до деяких законів України щодо дострокового виходу на пенсію (р.№3053);
  • •  про внесення змін до деяких законів України щодо поліпшення умов призначення пенсій.

Нагадаємо, комітет з питань освіти, науки та інновацій рекомендує Верховній раді прийняти законопроект №2257-1 "Про внесення змін до деяких законів України про перерахунок пенсій науковим працівникам, державним службовцям, працівникам органів місцевого самоврядування та журналістам".

 

Джерело:
До списку новин