загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

ЗМІ оприлюднили текст законопроєкту про коронавірус

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Верховна Рада на позачерговому засіданні розгляне проєкт закону "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України спрямованих на запобігання виникнення і поширення коронавірусної хвороби (COVID-19)".

Законопроєктом передбачено:

1. Здійснення закупівлі товарів, робіт та послуг без застосування процедур, передбачених ЗУ "Про публічні закупівлі" для можливості оперативно реагувати на ситуацію.

2. Можливість стовідсоткової попередньої оплати за товари, роботи та послуги, що закуповуються для запобігання та боротьби з коронавірусом.

Читайте такожУ Раді розглянуть ряд законопроектів щодо пенсійного забезпечення

3. Звільнення від сплати ввізного мита та ПДВ лікарських засобів та виробів медичного призначення, що закуповуються для запобігання та боротьби з коронавірусом.

4. Надання можливості населенню працювати дистанційно в умовах карантину.

5. Заборона на проведення заходів державного нагляду та контролю на час здійснення заходів, пов'язаних із запобіганням та боротьбою з коронавірусом.

6. Вдосконалення законодавства забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення та про захист населення від інфекційних хвороб, зокрема, визначений порядок введення карантину, посилення контролю в'їзду та виїзду на територію України, порядок примусової ізоляції та самоізоляції.

7. Віднесення введення карантину до форс-мажорних обставин.

8.Інфікованих Covid-19 українців будуть штрафувати за порушення правил обсервації.

Якщо у людини підтвердили коронавірус, але в госпіталізації немає необхідності, то вона зобов'язана дотримуватися правил домашньої обсервації. За невиконання цих правил, зараженому загрожує штраф в розмірі від 17 000 до 34 000 грн, а в деяких випадках - кримінальна відповідальність.

Нагадаємо, 16 березня з 00 годин 00 хвилин Україна закрила в’їзд на свою територію для іноземців та осіб без громадянства у зв'язку з протидії поширенню коронавірусної інфекції COVID-19. 

 

Джерело:
До списку новин