загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Фонд соцстраху компенсує 50% втраченої зарплати деяким працівникам

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Фонд соціального страхування компенсує працюючим українцям 50% втраченого заробітку за час самоізоляції під медичним наглядом і перебування у лікарні.

Про це сказала директор виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України Олена Дума на брифінгу у вівторок.

"Міністерством соціальної політики було розроблено в останні дві доби і сьогодні схвалено Верховною Радою України закон, який також розширив перелік страхових випадків. Так, на час самоізоляції під медичним наглядом і перебуванням в лікарнях задля запобігання поширенню коронавірусу Covid-19, Фонд соціального страхування буде компенсувати 50% заробітку", - сказала Дума.

Вона пояснила, що проголосований документ дає право застрахованим особам отримати виплати на період перебування в спеціалізованих закладах охорони здоров’я, а також на самоізоляції під медичним наглядом.

Читайте такожХто підсунув Зеленському закон, який "покладе" всю країну?

"Тобто, це перші важливі кроки, які вже спільно опрацьовані з Міністерством соціальної політики, Офісом Президента і зроблені для того, щоб громадяни могли зробити всі необхідні заходи для того, щоб піклуватися про своє здоров’я, уникнути можливих заражень та самоізолюватися", - додала Дума.

Як повідомлялося, Верховна Рада України на позачерговому засіданні 17 березня ухвалила за основу та в цілому закон про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (Covid-19).

 

Джерело:
До списку новин