загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Астрологи розповіли, як високосний рік впливає на різні знаки Зодіаку

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Різні знаки зодіаку по-різному ставляться до забобонів. Хтось скептично перегортає гороскопи і вважає себе господарем своєї долі, а хтось з побоюванням прислухається до прогнозам і вірить у народні прикмети, вважаючи їх джерелом народної мудрості.

Астрологи розповіли, як високосний рік впливає на різні знаки Зодіаку.

Овен

Представники знаку Овен особливо не схильні до страхів і забобонів. Не можна сказати, що вони легко зустрічають складності, які, можливо, приносить високосний рік, але ставляться до цього по-філософськи.

Читайте також: Астролог передбачив дату кінця епідемії коронавірусу

Телець

Тельці впевнено і твердо стоять на власних ногах, так що мало прислухаються, що там говорять оточуючі про особливості високосного року або п'ятниці, 13-го. Вони навіть здатні висміяти занадто забобонних друзів.

Близнюки

У Близнюків може бути одночасно кілька суджень і думок щодо причин їх неприємностей. З одного боку, винен високосний рік. З іншого, самим треба бути обачнішим. З третьої ... ну, і так далі.

Рак

Раки дуже забобонні і недовірливі. Саме вони будуть вишукувати неприємності навіть там, де їх немає. І вже точно не пропустять всі фатальні знаки високосного року, зі словами: "я ж казав!", "вас же попереджали!"

Лев

Раціональні і реалістичні Леви не можуть похвалитися особливою марновірністю. Але ось перекласти відповідальність за нереалізовані проекти на несприятливий рік, абстрактні поняття або порожні відра вони будуть не проти.

Діва

Діви довго і нудно будуть скептично оцінювати попередження на свою адресу про всяких там прикмети та забобони і навіть можуть розкритикувати оточуючих. Але от у випадку невдачі можуть надовго задуматися.

Терези

Терези найчастіше бувають в курсі всіляких прикмет, особливо якщо це стосується близьких або їх самих. Так що до всіх подій високосного року вони ставляться з усією серйозністю, вишукуючи в них знаки долі.

Скорпіон

Скорпіони, мабуть, як ніхто інший із знаків зодіаку, знають всі особливості високосного року, перевіряють прикмети і вірять в легенди. Та до того ж ще й, залежно від отриманої інформації, вміють впливати на свою долю.

Стрілець

Стрільці скептично налаштовані до тверджень, що всі неприємності на них звалюються, бо рік високосний. Але водночас, вони з інтересом і повагою ставляться до народними віруваннями і переказами.

Козеріг

Козерогів відрізняє недовіра до того, що якісь там прикмети здатні вплинути на їхнє життя, навіть у високосному році. Вони більше схильні піддати сумніву власні сили, ніж штовхати на забобони.

Водолій

Ексцентричні Водолії, скоріше, самі придумають собі прикмети і легенди, ніж будуть прислухатися до вже існуючих. І вже точно нікому не дозволять зіпсувати собі настрій якимись забобонами.

Риби

Риби можуть з усією серйозністю підійти до питання вивчення сонників, гороскопів і повір'їв. Вони дотримуються всі астрологічні рекомендації і не на жарт засмучуються, якщо раптом їх чекають тривожні прогнози.

 

Джерело:
До списку новин