загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Китаї знімають карантин з провінції, де розпочалася епідемія коронавірусу

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Без оперативних заходів адміністрацій усіх регіонів країни епідемія загрожувала досягнути катастрофічних масштабів.

Китайська влада 25 березня знімає режим карантину з провінції Хубей, який діяв протягом останніх двох місяців через епідемію коронавірусу. Через зниження ризиків поширення пневмонії влада має намір повністю відновити транспортне сполучення.

За підрахунками місцевих фахівців, якби уряд КНР наприкінці січня ухвалив рішення про закриття Хубей з запізненням ще на п'ять днів, то територія, яка була підвладна інтенсивному впливу вірусу, зрослая б втричі. Відповідно, кількість інфікованих та померлих в Китаї могла зрости в десятки та сотні разів. Більш того, без оперативних заходів адміністрацій усіх регіонів країни епідемія загрожувала зрости до катастрофічних масштабів.

Читайте також: Швидкі тести з Китаю в Моравсько-Сілезькому регіоні: Коефіцієнт помилок до 80

Спалах коронавірусу в адміністративному центрі Хубей місті Ухані був зафіксований наприкінці грудня минулого року.

Раніше президент України Володимир Зеленськийзвернувся до Китаю з проханням. Він відзначив зусилля китайської влади, які дозволили стабілізувати ситуацію з поширенням коронавірусу. Україна зацікавлена у вивченні китайського досвіду боротьби з цим вірусом та налагодженні обміну інформацією з китайськими медичними фахівцями.

Джерело:
До списку новин