загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Великдень на карантині: ПЦУ відреагувала на рішення Кабміну

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Церковники поки остаточно не скасовують святкові заходи і очікують подальшого розвитку подій.

Святкування Великодня 19 квітня поки під великим питанням через продовжений карантин. Православна церква України ухвалюватиме рішення, виходячи з ситуації з коронавірусом в країні.

Як відомо, карантин продовжено до 24 квітня і якраз захоплює і дату Пасхи.

"У зв'язку з введенням Кабінетом Міністрів режиму надзвичайної ситуації на всій території України до 24 квітня 2020 року, що включає період Страсного тижня та Великодня (19 квітня), повідомляємо, що Священний синод Православної церкви України ухвалюватиме відповідні практичні рекомендації для духовенства і мирян, зокрема, про порядок здійснення богослужінь в ці дні, в міру наближення відповідного часу. Пам'ятайте установку Спасителя: "Досить кожному дневі своїх турбот" (Мф. 6:34)", – йдеться в заяві церкви в Facebook.

Читайте також"Суспільне мовлення" розпочинає трансляції богослужінь, а ПЦУ приймає записки за здоров’я та за упокій онлайн

У ПЦУ зазначили, що рішення про святкування Великодня буде ухвалено вчасно, з урахуванням обставин, які швидко змінюються, і рішень інших помісних православних церков і у взаємодії з державою.

"Закликаємо всіх в надії на милосердя Боже продовжувати свої молитви до Господа про подолання згубної пошесті та її наслідків", – повідомили в церкві.

Напередодні, ще до рішення Кабміну продовжити карантин, в ПЦУ розповідали, чи зможуть українці прийти до церкви на Великдень. Предстоятель церкви митрополит Епіфаній говорив, що розв'язуватимуть питання обмежень для парафіян ближче до свята.

 

Джерело:
До списку новин