загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Viber розсилають рецепт «ліків від коронавірусу». Вгадаєте, що це?

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
У повідомленні йдеться про «простий засіб» вилікуватися або захиститися від COVID-19, начебто знайдений в Ізраїлі.

В українських групах у Viber розсилають «рецепт ліків проти коронавірусу», який начебто допомагає жителям Ізраїлю не захворіти або легше перенести хворобу на COVID-19. «Ліки» і правда дуже прості: гаряча вода з лимоном і ще трохи питної соди, яку у повідомленнях називають «бікарбонат» - насправді, бікарбонат буває різних речовин, а хімічна назва питної соди «бікарбонат натрію».

Також у повідомленні йдеться про те, що потрібно їсти багато кислих продуктів, як-от: лимони, лайми, авокадо, часник, манго, кульбабу, ананаси, мандарини та «помаранчевий» неназваний фрукт.

Читайте такожВ Україні шахраї через карантин крадуть гроші по СМС: подробиці афери

Очевидно, текст переклали через гугл-перекладач з англійської мови, тому замість  orange (апельсин) у тексті з’явився «помаранчевий». Також у тексті йдеться про те, що через постійний прийом напою з питною содою та соком лимону в Ізраїлі «немає померлих від коронавірусу». На жаль, в Ізраїлі, як і у всьому світі, померлі є – станом на зараз, їх 16 людей.

 Нагадаємо, що: 

  • •  Пити достатньо води – завжди корисно. Пийте чай, теплу або прохолодну воду, не зловживайте солодкими газованим напоями, і організм буде вам за це вдячний.
  • •  Лимони, як і багато інших з перерахованих продуктів, місять багато вітаміну С, корисного для людини. Їжте на здоров’я, тільки мийте ретельно перед використанням.
  • •  Сік лимона, бікарбонат натрію, цукор та вода - поширений рецепт домашнього лимонаду. 
  • •  Постійний прийом питної соди може бути небезпечним.
  • •  Наразі не існує ані ліків від коронавірусу, ані вакцини.

Mediasapiens рекомендує: зберігайте спокій, залишайтеся вдома, мийте руки та дотримуйтесь інформаційної гігієни.

 

Джерело:
До списку новин