загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В Україні запускають видачу "теплих кредитів": скільки будуть відшкодовувати

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Держенергоефективності вже домовляється з банками.

Міністерство енергетики України затвердило паспорт бюджетної програми "Теплі кредити", а Держенергоефективності почало укладати договори з державними банками для старту кредитування за цією програмою. Про це повідомив заступник міністра енергетики та захисту навколишнього середовища Олексій Рябчин.

"В результаті, як показує досвід близько 750 тис. учасників програми, сім'ї матимуть тепло, комфорт і менші комунальні платежі", – написав Рябчин на своїй сторінці в Facebook.

Читайте також"ПриватБанк" вимагає підтвердження походження капіталу: що робити в такому випадку

Він підкреслив, що учасники програми отримають відшкодування:

  • •  20% суми кредиту – на твердопаливні котли (35% – для субсидіантів);
  • •  35% – на енергоефективні заходи в приватних будинках;
  • •  від 40 до 70% – для ОСББ.

Зазначається, що учасники програми зможуть отримати додаткову компенсацію не лише з державного, але й з місцевих бюджетів. Після впровадження енергоефективних заходів, передбачених програмою, родини зможуть заощаджувати в середньому від 30% до 50% на комунальних послугах, наголошують у Держенергоефективності.

"Також працюємо над запуском нових продуктів від Мінекоенерго і Держенергоефективності, щоб і в складний для країни рік підтримувати наших громадян, бізнес і підприємства. Тому що інвестиції в енергоефективність – кращий мультиплікатор для запуску економіки і створення робочих місць", – додав Рябчин.

 

Джерело:
До списку новин