загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Епіцентр коронавірусу може повернутись до Азії – експерт

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Наразі епіцентром спалаху є США, однак він весь час переміщуватиметься.

Епіцентр спалаху коронавірусу знаходиться під загрозою постійного зміщення, що створює проблеми для систем охорони здоров’я. Про це CNBC заявив Тео Їк Ін, експерт в галузі охорони здоров’я, науковець з Національного університету Сінгапура.

Хоча наразі США вважаються епіцентром спалаху, випадків зараження в країні нараховується понад 200 000 – «через місяць епіцентр переміститься».

«Чи зміститься він в Південну Азію, чи Африку, чи Латинську Америку? Наразі ми не знаємо, але існує ризик того, що епіцентр постійно змінюватиметься, врешті може повернутись назад у Східну Азію», – наголосив Тео.

Читайте також: Китай занижує дані про масштаб епідемії коронавірусу COVID-19 — розвідслужби США

Вперше про коронавірус заговорили в грудні минулого року в місті Ухань. З того часу він розповсюдився на 180 країн та територій. На долю КНР більшість випадків припала до лютого, після чого епіцентр перемістився на захід. Зараз до числа найбільш постраждалих країн входять США, Італія та Іспанія.

В Китаї, як відомо, спостерігається все більше випадків імпорту вірусу з-за кордону, що і покликало владу закрити свої кордони для іноземців.  Аналогічна ситуація спостерігається і Сінгапурі, де виникла чергова хвиля інфікування, спричинена хворими жителями, які повертаються з інших країн.

Нагадаємо: станом на 2 квітня через коронавірус у США за добу померло понад 1200 людей. Білий дім прогнозує, що цього року в країні загине від 100 000 до 240 000 американців.  

 

Джерело:
До списку новин