загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Молитва за недужих: Помолімося в цей складний час за всіх тих, хто так потребує Божого прощення та благословіння

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У хворобі людина пізнає своє безсилля, свою немічність і свою тлінність. Будь-яка хвороба може привести нас до смерті. Але вона може також зробити людину більш зрілою, допомогти їй розпізнати те, що не є істотним у житті, аби звернутися до того, що є важливим. 

Помолімося в цей складний час за всіх тих, хто так потребує Божого прощення та благословіння.

Читайте також: "Суспільне мовлення" розпочинає трансляції богослужінь, а ПЦУ приймає записки за здоров’я та за упокій онлайн

Лiкарю душ i тiл наших, Джерело життя нашого, Христе Iсусе, Господи i Спасителю наш! Споглянь милосердним оком на раба Твого в тяжкiй недузi, прихились до наших слiзних благань, перстом милосердя Твого доторкнись до немiчного тiла хворого брата нашого, вгаси вогонь тiла його, зменши бiль недуги його, поверни здоров’я йому, пiднеси його з постелi немочi, продовж днi життя його, щоб на землi вiн послужив Тобi, ходив по стежках заповiдей Твоїх та удостоївся Твого Небесного Царства, i разом зi святими славив Тебе, Бога Милостивого, з Отцем i Духом на вiки вiкiв. Амiнь.

 

До списку новин