загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Раді рекомендували не включати до порядку денного ряд законів щодо пенсій

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Відповідне рішення ухвалив комітет ВР з питань соцполітики.

Комітет Верховної ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів рекомендував не включати до порядку денного ряд законів щодо пенсійного забезпечення та чорнобильців. Про це повідомляє інформаційне управління Апарату ВР.

Читайте такожСтало відомо, як депутати хочуть здешевити продукти харчування: вони внесли законопроєкт

 

Зокрема, комітет прийняв рішення рекомендувати ВР не включати до порядку сесії законопроекти:

•  про внесення змін до деяких законів України щодо скасування негативних положень "пенсійної реформи" та відновлення порушених прав громадян на виконання рішення Конституційного суду України №1116 доопрацьований;
•  про внесення змін до деяких законів України щодо відновлення існуючих раніше прав і свобод ветеранів війни, ветеранів праці, дітей війни та жертв нацистських переслідувань №1118;
•  про внесення змін до ЗУ "Про соціальний захист дітей війни" щодо підвищення рівня соціального захисту дітей війни №3025;
•  про внесення змін до ЗУ "Про соціальний захист дітей війни" щодо відновлення (підвищення) рівня пенсійного забезпечення дітей війни, пільг при платі за користування комунальними послугами та безоплатного проїзду №3025-1.

Крім того, пропонується не включати до порядку денного законопроекти №№3095 - 3095-1 "Про внесення доповнення до статті 10 ЗУ "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" щодо конкретизації осіб, які мають належати до військовослужбовців, а також законопроект №3122 "Про внесення змін до ЗУ "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" щодо забезпечення державних гарантій та соціальної підтримки .

Нагадаємо, Пенсійний фонд України готовий почати виплату одноразової грошової допомоги в розмірі тисячі гривень після того, як Верховна рада передбачить ці гроші в держбюджеті.

 

Джерело:
До списку новин