загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Стало відомо, коли пенсіонери отримають карантинну надбавку в 1 тисячу гривень

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Виплати повинні надходити за п'ять днів після внесення змін до Держбюджету.

Після того, як Верховна Рада внесла зміни до держбюджету, то вже за п'ять днів (з 21 квітня, - ред.) українським пенсіонерам мають почати виплачувати додаткову тисячу гривень. Про це заявила міністр соціальної політики Марина Лазебна.

"Ухвалення Верховною Радою змін до Держбюджету-2020 дає можливість додатково направити понад 10 млрд гривень для виплати одноразової допомоги в розмірі однієї тисячі гривень більше ніж 10,6 млн осіб", - сказала Лазебна.

Читайте такожНБУ повідомив, що зроблено за перший місяць карантинних заходів (інфографіка)

Зазначимо, що допомогу отримають лише ті пенсіонери, у яких пенсія становить менше 5 тис. гривень.

Також повідомляється, що пенсіонерам, які отримують пенсії на банківські картки, одноразова допомога буде зарахована автоматично, а тим, хто отримує пенсію через "Укрпошту", гроші принесе листоноша.

Нагадаємо, 13 квітня на позачерговому засіданні парламенту народні депутати ухвалили зміни до державного бюджету України на 2020 рік. За великим рахунком, змінили багато і скорегували практично все. Зокрема, Рада внесла зміни до Держбюджету-2020, на індексацію пенсій і доплату у розмірі 1 тис. гривень виділили 30 млрд.

 

Джерело:
До списку новин