загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Більше 100 тисяч українців отримали паспорт РФ у 2020 році

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Більше 100 тис. українців отримали російські паспорти за три місяці.

За січень-березень поточного року 108 496 українців стали громадянами РФ.

Про це йдеться у статистиці міграційної ситуації, опублікованій прес-службою МВС РФ у понеділок, 27 квітня.

За вказаний період було видано 8 834 видів на проживання для українців, всього ж в даний час в Росії проживає за видами на проживання 143 766 українців.

Читайте такожШулерські методи. Путін і компанія вважають громадян РФ клінічними ідіотами, яких можна переконати в чому завгодно

Також ще 5 656 українців в січні-березні отримали дозвіл на тимчасове проживання. Наразі за такими дозволами у Росії проживають 96 718 українців.

Раніше президент РФ Володимир Путін підписав закон, що спрощує отримання громадянства РФ. Згідно з документом, російське громадянство іноземці зможуть отримати не відмовляючись від свого попереднього громадянства. Крім того, громадяни Білорусі, Казахстану, Молдови та України можуть отримати громадянство РФ без обов’язкового проживання в Росії протягом п’яти років.

Повідомлялося, що станом на лютий 2020 року оформлено та видано понад 950 тисяч паспортів України для виїзду за кордон громадянам, зареєстрованим на тимчасово непідконтрольних територіях Донбасу.

Також, за минулий рік понад 15 тисяч українців отримали громадянство країн ЄС.

 

До списку новин