загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Садівництво стало масовим хобі українців під час карантину

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Аби не сидіти без діла на карантині, українці масово взялися за садівництво. Плодові, декоративні – без різниці, з полиць садових центрів змітають буквально всі рослини, саджанці та насіння.

До карантину по вихідних, а тепер і в будні. У садовому центрі немає відбою від покупців.

“Виросли продажі по покупках насіння, хімії, інвентаря. В садовому центрі на 40-100% виросли покупки по садівному матеріалу, по садженцях, ягідних культурах”, – розповідає директорка садового центру Анна Янчук.

Хто не може доїхати купують он-лайн. Менеджери з продажів відзначають – з початком карантину інтернет-покупки теж зросли. Як мінімум удвічі. Та й географія надсилань цьогоріч значно ширша.

Читайте також"Безплатна" комуналка: українці ризикують залишитися без води і з купами сміття в містах

“Люди, насправді, почали замовляти все. Ось щоб сказати, що щось окремо вони купували – немає. Але ягідна продукція, плодова, дерева, ягідні чагарники – це йшло на ура. У минулому і позаминулому році у мене захід був, як-то поожівленнее торгівля на заході, а в цьому схід – Донецька область, Луганська область”, – розповідає Олег Біліченко, менеджер садового центру.

Окрім замовлень, на садові господарства посипалися і пропозиції робочої сили. Українці, які через епідемію коронавірусу були змушені покинути заробітки за кордоном – у пошуках роботи.

Попри шалений попит на рослинну продукцію запасів у садових господарствах вистачає. Та й чималий відсоток експорту, через пандемію, поки що залишається на вітчизняному ринку.

Однак, не зважаючи на тимчасовий коронавірусний колапс, ціни не підійматимуть, запевняють підприємці. Принаймні, до закінчення сезону у вересні.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

Джерело:
До списку новин