загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Лікарням, які не визначені МОЗ, заборонили приймати хворих на коронавірус

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У НСЗУ зауважили, що направлення хворих з COVID-19 у лікарні, які не підготовлені до цього, може спричинити зараження інших пацієнтів та лікарів, які не матимуть необхідного захисту.

Керівник Національної служби здоров’я України (НСЗУ) Оксана Мовчан наголосила, що з 1 травня лікарням, які не включені до переліку з 242 опорних медзакладів для госпіталізації пацієнтів з COVID-19, заборонено приймати на стаціонарне лікування таких хворих.

Як передає кореспондент УНІАН, на онлайн-брифінгу Мовчан відзначила, що у зв’язку з тим, що медична система України налагоджувала свої процеси під час епідемії COVID-19, певні лікарні, які не увійшли у перелік з 242 медзакладів, що був затверджений МОЗ для госпіталізації хворих на COVID-19, все-таки приймали хворих.

«Це заборонено з 1 травня. Ми не хочемо, щоб пацієнтів (з COVID-19 – УНІАН) везли в усі лікарні в країні, щоб це спричинило зараження пацієнтів з іншими хворобами або це спричинило зараження лікарів, які є неготовими до цього, не матимуть необхідного захисту», - наголосила керівник НСЗУ.

Читайте такожПоховання та поминки під час коронавірусу: що змінилося

Вона додала, що усі лікарні, які надавали допомогу при COVID-19 у квітні, отримають необхідне фінансування.

Мовчан зауважила, що у квітні пацієнтів з COVID-19 госпіталізували ще 102 медзаклади, які не були визначені як опорні для лікування цього захворювання.

Вона зауважила, що стосовно надання екстреної медичної допомоги та роботи мобільних бригад хворим та особам з підозрою на COVID-19 буде виділене додаткове фінансування.

Керівник НСЗУ відзначила, що усі регіональні центри екстреної медичної допомоги можуть укладати контракти з НСЗУ щодо надання екстреної медичної допомоги особам з підозрою на інфікування коронавірусом і встановленим діагнозом COVID-19

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

 

Джерело:
До списку новин