загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В Україні відкриють майже вісім тисяч вакансій соцпрацівників

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

За період карантину було виявлено 35 тис. сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Міністерство соціальної політики вважає за необхідне для подолання наслідків коронавірусної інфекції додатково ввести 7 922 посад спеціалістів із соціальної роботи в регіонах.

"В період коронавірусу збільшилася потреба у соціальних послугах для сімей з дітьми в групі ризику! Оцінка потреб сім'ї та соціальний супровід сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, здійснюють фахівці із соціальної роботи, які працюють в центрах соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді", — йдеться в повідомленні прес-служби Мінсоцполітики.

У відомстві зазначають, що лише за період карантину було виявлено 35 тис. сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

За даними міністерства, також вимагають додаткової уваги сім'ї, до яких з інтернатних установ системи освіти повернулося 42 тис. дітей, що в свою чергу втричі збільшує навантаження на цих фахівців.

"Розуміючи складність ситуації, пов'язаної зі збільшенням кількості сімей, які потребують професійної допомоги, недостатність фахівців з соціальної роботи, Мінсоцполітики вважає необхідним для подолання наслідків коронавирусной інфекції додатково ввести 7 922 посад фахівців із соціальної роботи", — заявляють в міністерстві.

Зазначається, що враховуючи, що в регіонах вже працює понад 3 тис. спеціалістів з соціальної роботи, введення додаткових посад сприятиме своєчасному виявленню сімей, які потребують допомоги, максимального їх охопленню соціальною роботою і соціальними послугами, запобігання влаштування дітей до установи інституційного догляду і виховання.

Читайте такожСкорочуєте працівників з робочими спеціальностями? Розкажіть їм про можливість знайти роботу в будівництві доріг

Раніше експерт з прав дітей Людмила Волинець розповіла про те, що міністерство соціальної політики запропонувало госпіталізувати здорових дітей разом з хворими коронавірусом батьками. Виходом для дітей могли б стати майже 100 притулків і ЦСПРД по Україні у яких є ізолятори. Але вони вже переповнені на 150%.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

До списку новин