загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Фінляндія дає своїх мешканців «в оренду», щоб всі могли дізнатись їхній секрет щастя

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Поспілкуйтесь з фіннами та дізнайтесь, як саме вони ставляться до життя і чим саме для них є щастя.

Rent a Finn

Вже третій рік поспіль Організація Об’єднаних Націй називає Фінляндію найщасливішою країною у світі. Тож, у країні запустили спеціальний проєкт Rent a Finn, де можна дізнатись, у чому саме полягає секрет фіннів.

Жителі країни підготували п’ять онлайн-лекцій, в яких розповідають, чому вони щасливі та як можна стати такими, як вони. Як зазначає виконавчий директор проєкту Visit Finland Пааво Вірккунен, головна особливість фіннів полягає в тому, що вони шукають радість у природі та маленьких речах. А проєкт дозволить напряму зрозуміти усі аспекти того, як саме мешканці Фінляндії відчувають себе щасливими.

Читайте такожРеалістичний прогноз від ООН: вакцина від COVID-19 – через два з половиною роки

"Наша група волонтерів готова розповісти про стиль життя фіннів. Це буде серія з п'яти лекцій на самі різноманітні теми — як відпочивати, як бути активним, як проводити вільний час, як харчуватись та як бути щасливим. Також кожен може особисто поспілкуватись з фіннами на індивідуальній зустрічі в Hangouts або Skype".- Хелі Хіменес , Головний директор Business Finland.

До деяких онлайн-заходів необхідно готуватись заздалегідь. Наприклад, знайти відро з крижаною водою або піти у якесь тихе та спокійне місце. Тому рекомендуемо детально ознаймитись з повним переліком усіх трансляцій на сайті проєкту.

Усі відео будуть доступні до кінця червня. Переглянути їх можна на сайті або на каналі в YouTube.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

Джерело:
До списку новин