загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Земля за 500 гривень: українці масово "продають" свої права

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Напередодні відкриття ринку землі, активізувалися "збирачі земель українських".

За законом, кожен українець має право на отримання земельної ділянки під особисте будівництво чи ведення сільського господарства. Однак “простому смертному” отримати те, що йому гарантовано, не представляється можливим. Місцеві влади аргументують це тим, що “вільної землі немає”, але в реальності в Україні ще близько 10.6 млн ГА нерозпайованих ділянок.

Читайте такожСпівпраця з МВФ дасть можливість знизити ціну на газ для населення - Мінфін

Напередодні відкриття ринку землі, активізувалися “збирачі земель українських”. Суть цієї схеми досить проста. Людині пропонують певну суму, вона пише довіреність на представництво своїх інтересів на ім'я іншої особи, і відразу ж відмову від землі на її користь. Таким чином можна отримати величезну кількість землі, яка вже через рік буде коштувати чималих грошей.

Суми, які пропонують українцям, абсурдні. За підпис двох документів людям платять по 500-1000 гривень, при тому, що за певних умов людина може отримати в користування до 6 гектарів землі. За прогнозами, середня вартість землі сільськогосподарського призначення складе близько 2 000 доларів. Нескладно підрахувати, скільки грошей втрачають українці, які погоджуються на такі махінації.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

 

Джерело:
До списку новин